Certifikáty a povolení QMS a EMS

Naše společnost se rozhodla zavést systém managementu jakosti a environmentu, což bylo strategickým rozhodnutím vedení společnosti.

Návrh a uplatnění těchto systémů byl ve společnosti ovlivňován měnícími se potřebami, konkrétními cíli našich zákazníků, používanými procesy a velikostí a strukturou organizace. Aby společnost fungovala efektivně, musíme identifikovat a řídit mnoho vzájemně propojených činností, procesů, které ovlivňují požadavky zákazníka.

Firma LIKTO, s. r. o. usiluje o dosažení a prokázání svého dobrého environmentálního profilu, řízením dopadů svých činností, výrobků a služeb na životní prostředí.

Pro účinné zavedení systému environmentálního managementu a systému řízení jakosti společnost vyvinula schopnosti a podpůrné mechanismy potřebné pro naplnění své environmentální politiky, politiky jakosti, svých cílů a cílových hodnot.

Společnost neustále přezkoumává a zlepšuje svůj zavedený systém s cílem zlepšovat svůj profil na trhu práce.

ISO

Nákup a prodej

Odpadové hospodářství

Systém odpadového hospodářství je jeden ze stěžejních realizačních procesů v naší společnosti.

Nabízíme komplexní systém řešení Vašich odpadových záležitostí a to v souladu se všemi zákonnými požadavky Zákon o odpadech č. 106/2005 Sb. včetně jeho prováděcích vyhlášek MŽP č. 503/2004 Sb. – katalog odpadů, č. 294/2005 Sb. – vedení evidence odpadů. Součástí uzavření smlouvy s námi je zajištění dalších komplexních činností v oblasti ochrany životního prostředí a to oblast vodního hospodářství v souladu s vodním zákonem č. 20/2004 Sb., oblast ochrany ovzduší dle zákona č. 180/2005 Sb. a oblast nakládání s nebezpečnými chemickými látkami a přípravky v souladu se zákonem č. 356/2003 Sb.

Vlastní kontejnerovou a přepravní technikou zabezpečujeme, aby odpady byly odebírány co nejblíže jejich vzniku.

V případě komplexního převzetí Vašeho odpadového hospodářství nabízíme vypracování provozních řádů z pohledu výše uvedených zákonů. Zajistíme proškolení vedoucích pracovníků a středního řídícího personálu na třídění s odpady a nakládání s nebezpečnými chemickými látkami.

Součástí smlouvy s námi je i vedení průběžné evidence tzv. legislativní servis, vypracování ročního hlášení pro příslušné úřady.

Zámečnické práce

Námi poskytované zámečnické práce musejí pro naše zákazníky splňovat všechna náročná kritéria moderního technologického procesu. Zámečnické práce poskytujeme pro zákazníky z oblasti "automotive", ale i pro klientelu z řad soukromých osob a stavebních firem.

Ze začátku jsme zámečnické práce poskytovali jenom jako službu, která byla úzce svázaná s naší další činností, a to s termickým odlakováním. Naši zákazníci z oblasti automobilového průmyslu totiž požadují často dokonalé zkalibrování svých závěsných systémů.

Vzhledem k tomuto, že požadavky na zámečnícké práce v průběhu narůstaly, naše firma zaměstnala několik kvalitních zámečníků, pro které jsme začali hledat i další práci k jejich základní činnosti, kterou byla kalibrace.

Jsme schopni například dle zadání stavebních firem vyrobit stropní světlíky, různé záchytné vany.
Vyrobíme Vám i ruzné plotové díly, pojezdové brány a další výrobky dle Vašeho zadání.

V současné době jsme schopni plnohodnotně zajistit práce v oboru:

  • Sváření CO
  • Sváření plamenem
  • Strojní obrábění
  • Strojní dělení materiálů (řezání, střihání)
  • Ohýbání a stáčení plechů

Sídlo firmy

LIKTO, s. r. o.
U Kolory 302
436 12 Liberec 25
 
IČ:    61535435
DIČ:  CZ61535435

Obch. rejstř. odd. C vlož. 7492
Ústí nad Labem

Kontaktní údaje

Telefon:   +420 485 131 463
                +420 482 360 721
Fax:         +420 482 360 731
E-mail:    Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WWW:    http://www.likto.cz/

GPS:    50°44'7.416" N , 15°3'30.222" E 
Datová schránka: ipchgns

Jednatelka společnosti

Klára Holomková 

Tel:         +420 482 360 722
Mobil:    +420 604 992 929
Fax:        +420 482 360 722
Email:     Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.